Nyt produkt giver pålægschokolade baghjul: Inspirationen fra skiveskåret ost er enorm

Et japansk firma har ladet sig inspirere af supermarkederns kølediske med skiveskåret ost, og mulighederne lader til at være mange med deres nye produkt med chokolade i skiver.

Firmaet Bourbon, der i weekenden lancerede deres skiveskåret chokolade, forklarer nemlig, at man kan bruge putte de tynde chokoladeskiver på alt fra toastbrød til amerikanske pandekager.

Læs også: Den nemmeste og lækreste chokolademousse nogensinde: Kun 2 ingredienser

Billederne taler deres tydelige sprog -  japanerne har fat i den lange ende:

Ja, der er ingen grund til at være helt usund, da man putte lidt frugt på eller under de brune og sukkerrige løjer, mmmh!

For de fingerfærdige sjæle er skiverne en mulighed for at slippe kreativiteten lidt løs, da man blandt andet kan bruge produktet til at efterabe Mette Blomsterberg og lave sine egne brune og foldede blomster:

Chokoladen kommer i pakker med 60 skiver i, og dermed kan den søde tand se frem til flere ugers forkælelse, når madpakken skal findes frem i frokostpausen ekker frikvarteret.

Ifølge engelske Metro er skiverne med det søde stads desværre allerede udsolgt fra firmaets hjemmeside, men det vil snart være tilbage på de digitale hylder, hvorfra pakken med 60 skiver kan købes for omkring 180 kroner.  

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip