Nyt samarbejde skal sikre nyt liv til nødstedte dyr

Der skal skabes øget fokus på nødstedte dyr i Danmark. Det mener Dyreværnet - Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr, der på mandag indgår i et nyt samarbejde med ugebladene, Familie Journal og Ude og Hjemme.

Opmærksomheden skal øges på de to ugeblades Facebook-sider samt på hjemmesider. Og nødstedte dyr skal sikres et nyt liv.

- På dyrenes vegne er jeg utrolig stolt af samarbejdet mellem to af Danmarks største ugeblade og Dyreværnet. Dyreværnet har behov for at få spredt budskabet om foreningens arbejde og komme i kontakt med de mange dyreelskere, der overvejer at adoptere en hjemløs hund eller kat. Jeg glæder mig til at få iværksat samarbejdet - det kan kun blive godt for dyrene, siger Signe Sehested Lund, direktør for Dyreværnet.

Samarbejdet indebærer, at Dyreværnet, Ude og Hjemme samt Familie Journal vil benytte hinandens sociale medier til at sprede budskaber om Dyreværnets arbejde. Samtidig vil Dyreværnet levere både artikler og gallerier om dyr i nød samt gode tips, tricks og råd om dyr.

Dyreværnet, som blev stiftet i 1898, er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Foreningen driver Danmarks største internat, som er beliggende i Rødovre ved København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip