Nyt sexbånd dukket op: Familien Kardashian frygter, at det vil blive lækket på nettet

I drama-dronningernes verden er der aldrig fred, men derimod; drama.

Og dronningerne over dem alle tilhører muligvis medlemmer af kendis-familien The Kardashians. Nu er der så igen røre i familien, fordi det rygtes, at der eksisterer et sex-bånd af modellen Blac Chyna og hendes ekskæreste, musikeren Tyga. Det skriver mediet TMZ

Ingen af dem har direkte Kardashian-blod i årene, men de er og har begge været meget tætte med forskellige medlemmer af Kardashians-familien. 

Blac Chyna har tidligere har erklæret sig for Kylie Jenners uofficielle lillesøster på grund af deres tætte venskab, og Tyga er også kommet en hel del sammen med Kardashian-familien (han var blandt andet med til Kim Kardashian og Kanye Wests bryllup i 2014).

Tyga og Blac Chyna er ikke længere sammen, men mødtes under optagelserne til Tygas musikvideo “Rack City” i 2011 og blev sidenhen kærester og fik en søn sammen.

Nu florerer der dog et penibelt bånd af det tidligere par, som Blac Chyna forsøger at gøre alt for ikke havner i de forkerte hænder. Bånder skulle eftersigende være sendt til forskellige medie- og pornovirksomheder, hvilket Chynas advokat forsøger at få stoppet fra at bruge til noget i tide.

 

@dashikipride has the Hottest Styles!! Get this look at www.dashikipride.com. Follow @dashikipride for more great looks. #dashikipride

Et billede slået op af www.Lashedbar.co (@blacchyna) den

1. Maj 2016 kl. 11:47 PDT

 

420

Et billede slået op af Tyga / T-Raww (@kinggoldchains) den

20. Apr 2016 kl. 12:44 PDT

Læs også: Ekskæreste kommer med chokerende påstand om Kim Kardashians skede

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip