Nyt studiealbum klar fra Michael Bublé

Michael Bublé er klar med et nyt album “To Be Loved”, som udkommer 15. april.

Den første single “It’s A Beautiful Day” som er skrevet af Bublé selv udkommer på mandag. ”To Be Loved” er Michael Bublés 6. studie album, og følger op på hans julealbum “Christmas”, som har solgt over 7 millioner eksemplarer worldwide, og var verdens 2. bedst sælgende album i 2011.

”To Be Loved” er produceret af Bob Rock, og er indspillet i Vancouver og Los Angeles, og er på vanlig Bublé vis en blanding af klassiske standards, og nyt materiale skrevet af Bublé selv. Sangen ”After All” – som kommer fra puljen af originalt matriale - er skrevet sammen med Bryan Adams, som også medvirker på indspilningen.

Det nye album inkluderer også hits, der tidligere er indspillet af nogen af Bublé største helte, nemlig Bee Gees’ ”To Love Somebody”. Bublé får desuden besøg af Reese Witherspoon på den klassiske Frank og Nancy Sinatra duet ”Something Stupid”.

- Mit nye album handler om kærlighed, lykke, sjov og lækre ting. Det var vildt fantastisk at få lov til at arbejde med min gode ven og og samarbejdspartner Bob Rock, som har produceret hele albummet. Vi er et godt hold. Og så elsker jeg de sange vi har valgt denne gang. kommenterer Michael Bublé.

Herhjemme har Bublé solgt over 150.000 albums, og sidst han besøgte Danmark var i april 2012, hvor han spillede foran et udsolgt Boxen i Herning.

Dagens Gossip