Nyt supermoderne plejecenter klar til brug

Mandag klokken 11.30 modtager formanden for kommunens seniorudvalg, Søren Rasmussen, nøglerne til plejecenter Bertram Knudsens Have, som nu står færdig - og næsten klar til indflytning.

Det nye center indeholder 90 boliger fordelt på 2- og 3-rums lejligheder i det tre etager høje nybyggeri. Derudover er der en stor lobby med Torvecafé, hvor beboere, pårørende og områdets pensionister kan komme, og tre sammenhængende multirum, der kan fungere som mødelokaler, men også som ét samlet lokale til fester og lignende.

Og der er wellness-rum, hvor beboerne kan slappe af og blive forkælet, og så er hele byggeriet spækket med det nyeste velfærdsteknologi. Blandt andet sensorgulve, så personalet eksempelvis hurtigt kan opfange, hvis en beboer er faldet.

Værdierne bag Bertram Knudsens Have er fleksibilitet, nærvær og hjemlighed, og netop disse tre begreber har været af stor betydning for udvælgelsen af for eksempel gardiner, møbler og andet inventar.

- Vi er meget tilfredse med og stolte af resultatet, og derfor har vi også besluttet at invitere offentligheden på rundvisning fredag den 13. september, fortæller Søren Rasmussen.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 10. september på kolding.dk/aeldre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip