Nyt unikt samarbejde til Grøn Koncert

Skrevet af admin

24/03/2015
Først kunne årets grønne koncerter afsløre, at Tina Dickow og Søren Huss vil give fælles koncert på årets koncertkaravane, og nu annonceres endnu en unik oplevelse.Det drejer sig om Oh Land, der vil dele scene med Turboweekend.Oh Land har i disse år travlt med at arbejde på et gennembrud i udlandet. Herhjemme er hun (foruden musikken) også kendt som talentdommer i programmet Voice Junior. Turboweekend fik et større gennembrud med deres forrige album, hvor hits som "Trouble is" og "Something or nothing" stammer fra.På Grøn Koncerts hjemmeside forklarer forsanger i Turboweekend, Silas Bjerregaard:- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi genremæssigt begge ligger i periferien af det, Grøn Koncert-publikummet er vant til. Så det gav god mening, at vi slog pjalterne sammen.Det vides endnu ikke, om Grøn Koncert har flere unikke oplevelser i ærmet til sommerens koncerter.Grøn Koncert løber af stablen i juli måned i følgende byer:16. juli: Kolding17. juli: Randers 18. juli: Aarhus19. juli: Aalborg23. juli: Esbjerg24. juli: Odense25. juli: Næstved26. juli: KøbenhavnNewspaq

Dagens topnyheder

Først kunne årets grønne koncerter afsløre, at Tina Dickow og Søren Huss vil give fælles koncert på årets koncertkaravane, og nu annonceres endnu en unik oplevelse.

Det drejer sig om Oh Land, der vil dele scene med Turboweekend.

Oh Land har i disse år travlt med at arbejde på et gennembrud i udlandet. Herhjemme er hun (foruden musikken) også kendt som talentdommer i programmet Voice Junior.

Turboweekend fik et større gennembrud med deres forrige album, hvor hits som "Trouble is" og "Something or nothing" stammer fra.

På Grøn Koncerts hjemmeside forklarer forsanger i Turboweekend, Silas Bjerregaard:

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi genremæssigt begge ligger i periferien af det, Grøn Koncert-publikummet er vant til. Så det gav god mening, at vi slog pjalterne sammen.

Det vides endnu ikke, om Grøn Koncert har flere unikke oplevelser i ærmet til sommerens koncerter.

Grøn Koncert løber af stablen i juli måned i følgende byer:

16. juli: Kolding

17. juli: Randers

18. juli: Aarhus

19. juli: Aalborg

23. juli: Esbjerg

24. juli: Odense

25. juli: Næstved

26. juli: København

Newspaq