OB-anfører efter vanvidshalvleg: Aldrig oplevet før

Skrevet af admin

15/09/2015

Mest læste i dag

OB tabte mandag aften i Alka Superligaen, da det på Blue Water Arena i Esbjerg blev til et 2-4-nederlag.

Anfører i OB, Hallgrimur Jonasson, er efter kampen ikke tilfreds med hans og holdets præstation, der betød, at fynboerne var nede med 0-4 efter blot 36 minutters spil.

- Sådan en halvleg har jeg aldrig oplevet før. Det irriterer mig sindssygt meget, fordi vi havde talt om, at vi skulle være kompakte og arbejde stenhårdt for hinanden.

- Vi vidste, at hvis vi tillod Esbjerg at spille deres spil, så ville det blive meget svært. Det hjalp heller ikke på situationen, at han (Robin Söder red.) satte bolden op i krydset efter få sekunder, siger forsvarsspilleren.

Den 29-årige islænding erkendte, at Esbjerg vandt fortjent, men mente alligevel, at OB med lidt dygtighed kunne have fået point med fra det vestjyske.

- De var bedre end os i duellerne og på andenboldene. Det var fuldt fortjent, Esbjerg førte stort ved pausen. I anden halvleg blev vi dog bedre, og hvis vi havde været skarpe, var vi kommet tilbage i anden halvleg, siger Hallgrimur Jonasson.

Fynboernes cheftræner, Kent Nielsen, ærgrer sig også over OB's første halvleg.

- Vi havde nogle håbløse boldtab og samtidig med, at vi var ude af vores organisation, var Esbjerg dygtige til at bringe vores forsvar ud på glat is. De var effektive og klart bedre end os, siger han.

I lyset af nedsmeltningen i første halvleg er Kent Nielsen glad for, at det ikke endte værre.

- Vi går bestemt ikke tilfredse fra kampen, men skal jeg finde noget positivt, så må det være, at spillerne bevarede noget coolness og ikke faldt yderligere fra hinanden.

Næste opgave for OB er en hjemmekamp mod oprykkerne fra Viborg.

/ritzau/