OB-boss satser på Emil Larsen i foråret

Januars transfervindue er i fuld gang, og et af de hotteste salgsemner i Superligaen er Emil Larsen i OB.

Men indtil videre er der intet, som tyder på, at OB mister sin nøglespiller i denne omgang, fortæller fynboernes sportschef Jesper Hansen.

- Vinterens vindue er mange gange det lille vindue og i forhold til det, så ser jeg da gerne, at Emil bliver i OB her i foråret.

- Der er ingen tvivl om, at Emil har haft et rigtigt godt efterår både for OB og på landsholdet, og det har skærpet interessen omkring Emil.

- Og på et eller andet tidspunkt, hvis Emil bliver ved med at arbejde godt med tingene, så skal han også videre fra Superligaen, fordi hans topniveau er til mere, siger Jesper Hansen.

Angiveligt skal der hostes op med 7,5 millioner kroner, hvis en anden klub ønsker at tilknytte Emil Larsen.

OB's sportschef har tidligere bekræftet, at der er en frikøbsklausul i Emil Larsens kontrakt uden at nævne beløbet.

- Vi har ikke været åbenmundede omkring frikøbsklausulen, men der er blevet talt meget om den, forklarer Jesper Hansen, som dog ikke tror, at klausulen bliver udnyttet i januar.

- Her og nu kunne jeg godt se Emil spille for OB i foråret. Men nogen gange skal man slå til, når buddet er der. Det er en afvejning af tingene, siger Jesper Hansen.

Ingen klub er kommet med et konkret bud i de første to uger af transfervinduet.

- Som udgangspunkt er det jo sådan noget, vi holder for os selv. Men der har ikke været noget konkret.

- Der er en øget interesse omkring Emil, og der er mange, der snakker om Emil, men der er ikke noget konkret, fastslår Jesper Hansen.

Emil Larsen, som skiftede fra Lyngby i sommeren 2012, har kontrakt med OB frem til sommeren 2016.

/ritzau/

Dagens Gossip