OB-boss: Vi skal hurtigt væk fra bunden

Over halvdelen af klubberne i Superligaen kan se frem til et forår, som hurtigt kan dreje sig om at komme væk fra bunden af rækken.

Et af holdene er OB, som i de seneste to sæsoner er endt på 10.-pladsen - lige over nedrykningsstregen. I den første kamp i foråret tager OB i eftermiddag imod førerholdet FC Midtjylland.

OB har lige nu 22 point på syvendepladsen - tre point mere end Esbjerg under nedrykningsstregen, og fynboernes sportschef Jesper Hansen vurderer, at det kan gå begge veje i foråret.

- Hvis vi kommer ind i en god stime, så kan vi ret hurtigt komme op ad i tabellen. Omvendt skal der ikke mange bump på vejen til, før vi er en del af bundkampen.

- Vores tilgang til det er, at vi skal forberede os godt, for det bliver 15 pokalkampe, hvor vi hurtigst muligt skal se at komme væk fra bunden, siger Jesper Hansen.

I 2013 har OB været et af de svageste hold, hvis man kigger på resultaterne i hele kalenderåret, og det skal der laves om på i 2014.

- Vi er godt klar over, at vores bundniveau har været for lavt i nogle kampe. Og det har vi selvfølgelig gjort os vores overvejelser omkring. Det vil vi prøve at eliminere i foråret.

- Når det kører for os, så spiller vi noget rigtig god fodbold, og så er vi svære at dæmme op for.

- For os handler det om at få løftet bundniveauet og arbejde videre med de gode takter, som vi har vist, siger Jesper Hansen.

Kampen mellem OB og FCM fløjtes i gang klokken 17.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip