OB garderer sig med erfaren norsk målmand

Skrevet af admin

17/02/2016

Dagens topnyheder

OB har skrevet kontrakt med den norske målmand Sten Michael Grytebust. Keeperen er hentet på en fri transfer og har underskrevet en aftale, der løber frem til sommeren 2019.

Grytebust har erfaring fra Tippeligaen og de norske fodboldlandshold, hvor han er noteret for to A-landskampe og 17 ungdomslandskampe.

- Sten Grytebust var allerede i sommer en spiller, som var interessant for os, men dengang kunne tingene ikke komme til at flaske sig.

- Vi har fulgt ham gennem efteråret også, og vi er glade for, at det er lykkedes nu, og ovenikøbet at det er blevet til en god og relativt lang aftale, siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

OB-træner Kent Nielsen glæder sig over, at der atter er tre keepere i ligatruppen.

- Vi får en målmand, der har holdt et stabilt højt niveau i de seneste sæsoner i Aalesund med en pæn portion redninger. Han har masser af rutine fra mere end 150 førsteholdskampe, og samtidig har han en rigtig god alder.

- Han er en levende og energisk målmand, der er god til at dirigere, og som har nogle rigtig fine igangsætninger med både hænder og fødder.

- Med tilgangen af Grytebust har vi også i foråret en god konkurrence om målmandspladsen, og det skærper alle vores keepere, siger Kent Nielsen.

Grytebust er allerede ankommet til Odense, hvor han fremover vil træne sammen med resten af OB-truppen.

Han får trøjenummer 13 og er spilleberettiget, så snart hans spillercertifikat er landet, og så snart Dansk Boldspil-Union (DBU) har godkendt, at skiftet sker uden for transfervinduet.

/ritzau/