OB giver Zohore fri til at søge ny klub

Skrevet af admin

29/01/2016

Dagens topnyheder

Superligaklubben OB spiller fredag middag træningskamp mod HB Køge. Men det bliver uden angriberen Kenneth Zohore, som har fået fri for at afsøge muligheden for et eventuelt klubskifte.

- Kampen spilles i Herfølge, og siden truppen blev udtaget torsdag, er der sket en enkelt ændring.

- Yao er med i spillerbussen i stedet for Kenneth Zohore, der har fået fri til at afsøge muligheden for et eventuelt klubskifte, skriver OB på sin hjemmeside.

I stedet for Kenneth Zohore får andre offensive kræfter chancen fra start. OB begynder med Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen helt i front, mens Rasmus Falk indtager venstrekanten.

OB's nyindkøbte midtbanespiller Izunna Uzochukwu begynder kampen mod HB Køge på bænken. På den centrale midtbane spiller i stedet Azer Busuladzic og Mohamed El-Makrini fra start.

Kenneth Zohore var i aktion tidligere på ugen, da han scorede et enkelt mål for U21-landsholdet, som mandag vandt 4-1 over Wolfsburgs U23-hold.

BBC erfarer, at det er Cardiff i den næstbedste engelske fodboldrække, som ønsker at tilknytte Zohore, der tidligere har spillet i Brøndby, IFK Göteborg, Fiorentina og FC København.

BBC skriver fredag, at 21-årige Zohore er taget til det sydlige Wales for at bestå et lægetjek i denne weekend, og at klubben vil hente danskeren på en lejeaftale.

Zohore skiftede til OB i februar 2015 og har indtil nu scoret syv mål i 16 kampe for fynboerne.

Cardiff har tidligere hentet FCK-angriberen Andreas Cornelius til klubben, men han nåede ikke at få den store succes, før han skiftede tilbage til københavnerne.

/ritzau/