OB henter Brøndbys reservemålmand

Superligaklubben OB har skrevet en toårig kontrakt med målmanden Michael Falkesgaard, der skifter på en fri transfer fra Brøndby.

Det oplyser OB på klubbens hjemmeside.

Her har Michael Falkesgaard udsigt til at blive en del af den kommende cheftræner Kent Nielsens målmandsteam. OB's nuværende reserve Emil Ousager indstiller karrieren efter sæsonen, mens førstemålmand Mads Toppel har kontraktudløb.

- Det er vigtigt for os, at vi sammensætter et team af målmænd, der kan have et godt samarbejde og samtidig have en skarp konkurrence om, hvem der skal have pladsen i kampene.

- Her er Michael Falkesgaard en rigtig spændende keeper, der kender forholdene omkring det at spille fodbold på højeste niveau, og han har samtidig alderen til fortsat at kunne udvikle sig, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen.

Falkesgaard har de seneste to år stået i skyggen af Lukas Hradecky i Brøndby-målet. I alt nåede den 24-årige målmand blot at spille 11 førsteholdskampe for Brøndby siden debuten i 2011 i en pokalkamp mod FC København.

Målmanden glæder sig til skiftet, og han håber, det kan bringe ham tættere på regelmæssig spilletid.

- OB har et stort potentiale til igen at blive en klub, der kæmper med i den gode ende af tabellen, og det håber jeg at blive en del af. Det bliver en spændende konkurrence om pladsen i målet til sommer.

- Men det er min ambition, at det er mig, der har gjort det bedst for at overbevise trænerne om, hvem der skal stå, når ligaen starter igen, siger Michael Falkesgaard.

Han vogtede blandt andet buret i maj 2013, da Brøndby sikrede overlevelse i Superligaens sidste spillerunde i en kamp mod AC Horsens.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip