OB henter islandsk landsholdsspiller

OB har købt den islandske venstre back Ari Skulason på en treårig kontrakt.

OB præsenterede torsdag den 26-årige islandske landsholdsspiller Ari Skulason. Islændingen skifter til OB den 1. januar 2014 på en 3-årig kontrakt, når hans nuværende aftale GIF Sundsvall udløber.

Skulason er tiltænkt en rolle som venstre back i OB, hvilket han også spiller på det islandske landshold, men kan spille flere pladser. I Sundsvall spillede han eksempelvis ofte på den centrale midtbane.

- Man skal forvente at se en mand, der løber og fighter helt vanvittigt. Jeg vil beskrive mig selv som en spiller, der er meget energisk, og som har et godt venstreben. Og så er jeg lidt af en fodboldfanatiker, der kender en del til dansk fodbold, siger Skulason på klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg ved, at OB er en god klub med en stolt historie, og en klub der har haft noget modgang i de seneste sæsoner, som jeg gerne vil være med til at hjælpe holdet ud af.

OB vil forsøge at hente Skulason allerede i dette transfervindue.

- Vi har holdt øje med Skulason i længere tid, og det er positivt, at vi er blevet enige om en lang aftale. Hvis det er muligt, vil vi gerne hente Ari Skúlason til Odense allerede i dette vindue, men det afhænger af flere parter, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Skulason har tidligere spillet i Heerenveen, islandske Valur samt de svenske klubber Häcken og Sundsvall, mens han står noteret for 11 A-landskampe for Island.  

Dagens Gossip