OB henter midtbanetalent i Viborg

Den unge Viborg-spiller Lucas Jensen skifter den grønne spilletrøje ud med superligarivalen OB's stribede efter denne sæson.

Den fynske superligaklub har fredag offentliggjort en fireårig aftale med den 19-årige kantspiller, der har været fast mand på det jyske mandskab, siden han var 17.

- Lucas er et stort talent, som vi glæder os til at se i den stribede trøje. Hans foretrukne position er på højrekanten, men han har også spillet både centralt og på venstrekanten, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Han har en god kombination af fysisk styrke og hurtighed, og det gør ham til en gennembrudsstærk spiller med mange offensive kvaliteter, lyder skudsmålet fra OB-direktøren.

Lucas Jensen, der stammer fra Holstebro, har spillet 16 kampe på diverse ungdomslandshold og var på banen i 16 kampe for Viborg i efteråret.

- Det føles på mange måder som det helt rigtige for mig at fortsætte karrieren i OB, siger Lucas Jensen.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Viborg, og jeg vil selvfølgelig koncentrere mig 100 procent om Viborg gennem hele foråret. Det har altid betydet meget for mig, at jeg kan holde fokus og tage udfordringerne én af gangen.

- Så i foråret er det Viborg, der fylder alt, og så kan jeg fokusere på de spændende udfordringer, der venter mig i OB, når forårssæsonen er slut, siger Lucas Jensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip