OB henter point i Aalborg trods personlige forsvarskoks

01/08/2016

I en kamp præget af flere personlige fejl spillede AaB og OB mandag aften 2-2 i Alka Superligaen på Nordjyske Arena.

Det så ellers længe ud til, at AaB ville tage alle tre point, men med et kvarter tilbage af kampen sparkede OB’s dobbelte målscorer, Joan Simun Edmundsson, udligningen i kassen.

I de døende minutter havde AaB to gigantiske chancer for at sikre sejren, men de blev begge misbrugt.

Dermed fik fynboerne hentet et vigtigt point i Aalborg efter en sæsonstart, hvor Kent Nielsens mandskab stadig er uden sejr efter tre spillerunder.

OB indtager dermed niendepladsen i rækken med tre point, mens AaB med fem point ligger på femtepladsen.

Opgøret første tre scoringer i Aalborg faldt efter kun ti minutters spil, hvor især OB’s defensiv virkede rystende usikker.

Udeholdet leverede den ene personlige fejl efter den anden, og begge AaB’s scoringer kom da også efter svipsere i gæsternes defensiv, der til kampen måtte undvære den tidligere AaB’er og karantæneramte Kenneth Emil Petersen.

Først bragte AaB sig foran 1-0 efter kun to minutter, da Christian Bassogog overløb et tøvende OB-forsvar og lobbede bolden i kassen.

Føringen varede dog ikke længe, for minuttet efter straffede OB en fejl fra hjemmeholdets Kasper Risgård. AaB-spilleren mistede kontrollen med bolden, og få sekunder efter udlignede Joan Símun Edmundsson til 1-1 på et hovedstød.

Igen blev en fejl dog dyr for OB, da Jens Jacob Thomasen få minutter efter smed bolden væk centralt i banen. Det gav en helt fri mulighed til Rasmus Würtz, der sikkert scorede til 2-1.

Kampen var herefter præget af mange personlige fejl fra både AaB og OB. Begge hold havde chancerne til at score yderligere, men skarpheden manglede.

I anden halvleg fik OB minimeret antallet af personlige fejl, men udeholdet formåede ikke at åbne hjemmeholdets defensiv - før Joan Simun Edmundsson dukkede op og med sin anden scoring i kampen udlignede til 2-2.

OB skal forsøge at få sæsonens første sejr i næste spillerunde, når Viborg kommer på besøg. AaB skal en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland.