OB holder øje med forstærkninger i alle kæder

Skrevet af admin

14/08/2015

Mest læste i dag

Transfervinduet lukker om to og en halv uge, og i OB kan der stadigvæk ske mange flere ting.

Alle positioner er i spil til at blive forstærket. Det gælder særligt centerforsvaret og målmandsposten, da Kasper Larsen fredag blev solgt til Groningen, mens Michael Falkesgaard er langtidsskadet.

Det siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen.

- Vi var glade for at have Kasper Larsen i vores trup, og nu kigger vi efter, om der opstår nogle muligheder. Men det gør vi sådan set på alle positioner, for vi undersøger hele tiden, hvad der rør sig.

- Vi har Hallgrimur Jonasson og Lasse Nielsen, og så har vi Mohammed Diarra og Magnus Pedersen, der kan spille midterforsvar. Det er vi egentlig trygge nok ved, men som med så meget andet, så holder vi øje med, hvad der sker, og om der er noget interessant, siger Jesper Hansen.

Senest har klubben fået Anders K. Jacobsen i truppen et halvt år før planlagt efter at være blevet enige med AaB om en transfer.

Torsdag skrev OB kontrakt med målmanden Michael Tørnes, efter Michael Falkesgaard blev meldt ude med en skade minimum resten af efteråret. Målmandsjagten stopper ikke ved Tørnes.

- Vi kigger efter en målmand mere. Vi har hele tiden sagt, at vi gerne ville have mere konkurrence, siger sportsdirektøren.

OB har været gennem en større udskiftning i truppen de to år, hvor Jesper Hansen har været i klubben. Det gælder også på cheftrænerposten, hvor Kent Nielsens er Jesper Hansens tredje cheftræner efter Troels Bech og Ove Pedersen.

- Der er ingen tvivl om, at de to år jeg har været i Odense, der har vi skiftet rigtig mange spillere ud. Det er ikke hensigtsmæssigt, hvis man skal skabe resultater, selv om noget af udskiftningen har været naturlig.

- Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi kan arbejde med Kent Nielsen, som har en lang kontrakt. Det giver kontinuitet fremadrettet, og det betyder, at vi får spillere, som Kent gerne vil have til klubben, siger Jesper Hansen.

/ritzau/