OB klarede reservehold fra Sjælland

OB vandt søndag 1-0 over et reservespækket FC Nordsjælland-mandskab. Indskiftede Jeppe Hansen afgjorde kampen, da han med 10 minutter før slutfløjt bankede en nedfaldsbold i kassen efter et hjørnespark.

Det lignede ellers endnu en pointdeling for OB, der før kampen havde spillet fire ud af fem af sæsonens første kampe uafgjort.

Kampen var en usammenhængende og tempofattig affære. Ingen af holdene skabte de åbne målchancer, og når der endelig var optræk til store muligheder, var uskarpheden i den næstsidste aflevering for stor.

En af årsagerne hos FC Nordsjælland skulle formentlig findes i gennemsnitsalderen på 21,8 år og kun tre gengangere i startopstillingen fra Europa League-kvalifikationskampen mod Elfsborg i torsdags.

Spillere som Morten Nordstrand, Patrick Mtiliga, Jens Stryger Larsen, Mario Ticinovic og Anders Christiansen var alle ude af truppen, mens general Nicolai Stokholm og den normalt faste midterforsvarer Ivan Runje måtte tage plads på bænken.

Men selvom OB endte med alle tre point mod de uprøvede Nordsjælland-spillere, imponerede fynboerne ikke. Største lyspunkt var OB-profilen Rasmus Falk, der hele tiden viste prøver på sine tekniske genialiteter og blik for spillet.

Det var også Falk, der skabte OB'ernes bedste mulighed før 1-0-scoringen, da han næsten fandt indskiftede Jeppe Hansen fri på målstregen. Men Falks tværpasning fra baglinjen snittede stolpen, og bolden hoppede i stedet ud i det lille felt, hvor ingen OB'ere stod klar.

Men 24-årige Jeppe Hansen stod altså klar foran kassen kort før tid, hvor han sikrede OB alle tre point.

Med sejren kravler OB op på andenpladsen, mens FC Nordsjælland stadig er nummer ni med fem point.

OB får i næste runde besøg af AGF, mens FC Nordsjælland får besøg af FC Vestsjælland. Inden da venter dog Europa League-opgaven mod Elfsborg på torsdag, hvor de fleste af stamspillerne formentlig er tilbage i startopstillingen igen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip