OB kører Viborg over med storsejr og hattrick

17/04/2016

OB leverede søndag eftermiddag en storsejr på hele 5-1 over Viborg på hjemmebane i Alka Superligaen.

Anders K. Jacobsen var kampens helt store oplevelse med et hattrick i anden halvleg.

Med sejren kravler OB op på Superligaens sjetteplads med 37 point.

Første halvleg blev da også et sandt mareridt for Viborg.

Først måtte træner Johnny Mølby skifte de to vigtige offensivspillere Serge Deble og Osama Akharraz ud med skader i det første kvarter, og siden indkasserede holdet to mål i slutningen af halvlegen mod et ikke særligt velspillende OB-mandskab.

Et straffespark begået mod Ari Skulason åbnede scoringen, da OB-topscorer Rasmus Festersen sikkert lagde bolden i mål, og fem minutter senere gjorde Rasmus Falk det til 2-0, da han med et sjældent hovedstødsmål afsluttede et flot indlæg fra Oliver Lund.

Den komfortable pauseføring afspejlede dog ikke, at OB reelt spillede en noget uskøn første halvleg med mange boldtab og manglende koncentration. Det kom til udtryk ved adskillige vrede tilråb fra træner Kent Nielsen på sidelinjen.

Alligevel fortsatte OB med at gøre livet surt for Viborg i anden halvleg.

Første gang var efter bare to minutter, da Rasmus Falk sendte en stikning ned bag forsvaret, som Anders K. Jacobsen samlede op og meget præcist satte ind bag Peter Friis Jensen i Viborg-målet til 3-0.

Viborg-spillerne fik lov at snuse til et muligt comeback, da Jeppe Curth efter 56 minutter reducerede til 1-3.

Men det håb fik OB's Anders K. Jacobsen hurtigt lagt låg på, da han over de efterfølgende 20 minutter med scoringer til både 4-1 og 5-1 fuldendte et hattrick og endegyldigt lukkede kampen for hjemmeholdet.

De to scoringer tog pusten ud af resten af opgøret, og OB-spillerne kunne efter kampen lade sig tiljuble af de næsten 5000 tilskuere i Odense.