OB lejer tidligere Superliga-topscorer

Skrevet af admin

02/02/2015

Mest læste i dag

OB har hentet prominent forstærkning i kampen for overlevelse i Alka Superligaen.

Den fynske klub meddeler mandag, at den har lejet den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard i hollandske Heerenveen på en aftale gældende for resten af sæsonen.

- Thomas er en angriber af den type, der hele tiden søger mulighederne foran mål, og det har gjort ham til den skarpe frontløber, som vi mener kan være med til at forløse meget af det lovende spil, vi har bygget op gennem den seneste tid, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

- Vi håber naturligvis, at Thomas hurtigt falder til hos os. Han kommer desværre med et brækket ribben, som gør, at han er ude i nogle uger. Han er i en god grundform, så vi tror på, at han hurtigt når tilbage til det topniveau, som, vi ved, gør ham til en profil i ligaen.

- Derfor er vi også godt tilfredse med, at vi har sikret os en forkøbsret, når lejeaftalen udløber til sommer, siger Jesper Hansen.

Thomas Dalgaard lavede i sidste sæson 18 mål for Viborg og blev dermed topscorer i den bedste række.

Den bedrift gav ham en kontrakt med Heerenveen, men her har den 30-årige forward ikke slået til og har slet ikke fået scoret i Æresdivisionen.

Nu ser han frem til en frisk start.

- Jeg glæder mig til at komme til at spille mere, end jeg har gjort i et træls efterår. Jeg kommer med en masse sult og glæder mig til et spændende forår i OB, hvor jeg forhåbentlig kan være med til at spille holdet længere op i tabellen, siger Dalgaard.

- Jeg er stadig den samme, som blev topscorer i Superligaen i sidste sæson, så jeg er stadig typen, der rigtig gerne vil score mål, og det glæder jeg mig til at gøre i en stolt klub som OB, så snart jeg er kampklar igen, Thomas Dalgaard.

/ritzau/