OB mangler OL-spillere i jagten på sæsonens første sejr

Skrevet af admin

06/08/2016

Mest læste i dag

Det er til Viborgs fordel, at OL i Brasilien er gået i gang, når det jyske hold lørdag klokken 16 møder OB i Alka Superligaen.

Mens Viborg ikke har skullet afgive spillere til det danske OL-fodboldhold i turneringen, har OB sendt to spillere til Brasilien. Træner Kent Nielsen må således se bort fra Jacob Barrett Laursen og Mikkel Desler.

Desuden er angriberen Anders K. Jacobsen tvivlsom til opgøret.

OB er hidtil noteret for tre uafgjorte kampe i denne sæson, og Kent Nielsen forventer endnu en jævnbyrdig kamp mod Viborg.

- Jeg forventer et tæt opgør, og vi må erkende, at langt de fleste kampe i ligaens tre første runder har været tætte.

- Derfor ser vi frem til en fin udfordring, og vi håber meget på, at vi efter et fortjent point i Aalborg kan komme på vindersporet, for det er vigtigt for os, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

Han henviser til 2-2-kampen mod AaB i mandags, hvor OB to gange kom bagud efter personlige forsvarsfejl.

- Vi skal fastholde noget af det niveau, vi har haft, og minimere nogle af de fejl, vi har lavet, men med et godt spillemæssigt niveau og større effektivitet, så tror vi på chancen for den første sejr.

- Kigger vi på kampene, så har vi produceret ret mange muligheder for at score, som vi måske tidligere har været mere effektive på, lyder det fra OB-træneren.

Hos OB er Kenneth Emil Petersen tilbage efter overstået karantæne. Han understreger, at OB skal gå efter de tre point, men han minder om, at modstanderen tæller dygtige individualister.

- Nu havde vi en lidt ærgerlig første halvleg mod AaB, så vi har skullet løfte kvaliteten med bolden, hvilket har været i fokus. Vi har også arbejdet med vores organisation.

- Viborg kommer med nogle hurtige omstillingsspillere, som vi skal være opmærksomme på, siger forsvareren om OB's forberedelser til kampen.

Viborg har ligesom OB tre point efter de første tre spillerunder.

/ritzau/