OB ophæver kontrakten med forsvarstalent

OB og den unge fynske forsvarsspiller Niclas Vemmelund er blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Det oplyser superligaklubben mandag.

21-årige Vemmelund, der kom til OB i vinteren 2013 fra hedengangne FC Fyn, har haft vanskeligt ved at spille sig til en plads på holdet, og derfor søger han nu mere spilletid.

Det kommer til at ske i den islandske klub Stjarnan.

- Jeg er rigtig glad for OB og for Odense, og det har været enormt spændende at tage springet til en tilværelse som fuldtidsprofessionel. Men jeg er også nødt til at tænke på min udvikling som spiller, og her har jeg brug for mere spilletid.

- Det kan jeg kombinere med en spændende oplevelse i en udenlandsk liga, og det glæder jeg mig selvfølgelig til, siger Niclas Vemmelund til OB's hjemmeside.

I OB har man forståelse for spillerens ønske om spilletid.

- Vi har været glade for at have Niclas i truppen, men det er klart, at han har brug for spilletid på førsteholdsniveau.

- Derfor er jeg sikker på, at han vil tage nye og gode skridt i retning af at få sit talent til at komme bedre til sin ret, når han tager hul på sine nye udfordringer på Island, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Niclas Vemmelund nåede en enkelt kamp for OB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip