OB-profil: Min udvikling er på ret kurs

Emil Larsen skiftede sidste sommer fra Lyngby til OB, og den 21-årige spiller har siden udviklet sig til at være en af fynboernes største profiler. Han er med sine syv Superliga-mål klubbens topscorer.

Selvom OB som hold ikke har præsteret i forårssæsonen, mener hovedpersonen selv, at hans personlige fodboldudvikling i Odense er på rette spor.

- Jeg synes, det går den rette vej. Det var det, jeg kom for. Selvfølgelig ville jeg gerne have, at det gik lidt bedre med holdet. Jeg er heller ikke selv helt tilfreds, men det går den rigtige vej, og jeg må bare arbejde hårdt, siger han til Ritzau.

Emil Larsen er kendt for sin imponerende teknik og evne til at føre bolden frem ad banen. Men det er ikke kun offensivt, at kantspilleren har udviklet sig. De forsvarsmæssige kvaliteter er også styrket efter skiftet fra Sjælland til Fyn, lyder det.

- Jeg er blevet bedre i flere situationer. Også defensivt har jeg lagt på, så jeg prøver bare at arbejde videre og arbejde hårdt til træning, siger han.

Emil Larsen var mandag aften med til at tabe 0-1 hjemme mod FC Midtjylland i en kamp, hvor han selv havde flere store muligheder for at score. Men ind ville bolden ikke.

- Det var små marginaler. Vi kom til chancerne, men de gik ikke ind. Lige for tiden er der ikke meget, der går med os. Jeg ville gerne have scoret og hjulpet holdet, så det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, siger han.

Emil Larsen og OB skal i næste runde op imod FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip