OB sender anfører videre til Lyngby

Den islandske fodboldspiller Hallgrimur Jonasson forlader OB og rejser til Lyngby, hvor han har skrevet under på en kontrakt, der gælder for to år.

Det oplyser begge klubber på deres hjemmesider.

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente Hallgrimur til Lyngby. Han er en kompromisløs forsvarsspiller, en dygtig duelspiller og en nådesløs træningsmaskine. Han vil bidrage til, at vi hæver vores niveau til træning og i kamp, siger Lyngbys cheftræner David Nielsen.

Islændingen havde oprindeligt et halvt år tilbage af sin kontrakt med OB, men parterne er blevet enige om at ophæve kontrakten øjeblikkeligt.

- Da vi har hård konkurrence om pladserne i vores centrale forsvar, har vi også været villige til at efterkomme Haddis ønske om at få lov at skifte til Lyngby et halvt år før kontraktudløb, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Inden han kom til OB, har Hallgrimur Jonasson også spillet i Sønderjyske, og han har i alt spillet 144 kampe i Superligaen.

I sidste sæson var OB-anføreren således også med i samtlige OB's 2.970 minutter i Superligaen.

OB-træner Kent Nielsen har i stedet udpeget nytilkomne Kenneth Emil Petersen som ny kaptajn.

Samtidig med, at OB sender Hallgrimur Jonasson til Lyngby, har fynboerne også ophævet kontrakten med den 21-årige Lucas Jensen, som er noteret for 26 kampe for klubben.

Lucas Jensen skal nu spille for superliganedrykkerne fra Hobro i den kommende sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip