OB siger farvel til loyal kulturbærer

OB's talentchef Uffe Pedersen, som har været et omdrejningspunkt i fodboldklubbens talentudvikling i en lang årrække, træder tilbage 30. juni.

Som aktiv var Uffe Pedersen en del af OB's mesterhold i både 1977 og 1982, og siden har han i flere omgange været ansat som både cheftræner, assistenttræner og talentchef.

Uffe Pedersen tilskrives en stor del af æren for, at OB atter er kommet på landkortet, når det gælder udviklingen af spillere, der har værktøjerne til at tage springet fra talenthold til Superligaen.

- Vi har kæmpe respekt for det arbejde, Uffe Pedersen har gjort for OB i en meget lang årrække.

- Han har altid været parat til at træde til, hvis der har været brug for ham, og han har altid sat klubbens behov højest, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

- I de seneste år har han sikret, at OB er kommet ind i en god udvikling i forhold til at skabe gode udviklingsmuligheder for såvel klubben som for klubbens enkelte talenter, siger sportsdirektøren.

Til sommer gennemfører OB en række ændringer omkring talentudviklingen og den måde, klubben griber tingene an på.

- Her har Uffe vurderet, at det var det rigtige tidspunkt at give ansvaret videre, og det respekterer vi naturligvis, forklarer Jesper Hansen.

Uffe Pedersen husker tilbage på mange gode år i OB, og det gælder både årene som cheftræner, som assistent for Roald Poulsen i 1989 og som talentansvarlig.

- Jeg har nydt at arbejde med de mange unge talentfulde trænere og spillere i klubben, og de har fyldt meget i min hverdag, siger Uffe Pedersen.

På grund af jobbets karakter har Uffe Pedersen ønsket, at det allerede nu er nye kræfter, der tager over, når det gælder forhandlinger af kontrakter med spillere og trænere.

Det ønske har OB efterkommet, således at Uffe Pedersen ikke længere vil være en del af hverdagen i Odense Boldklub.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip