OB smed sejren dybt inde i overtiden

Søndagens tidlige Superliga-kamp mellem FC Vestsjælland og OB kalder på en fortærsket fodboldkliche. En fodboldkamp varer 90 minutter - plus det løse.

Det måtte OB se i øjnene, da de i tredje minuts overtid var mere end tæt på at sikre sig sæsonens anden sejr takket været Morten Skoubos mål i første halvleg.

Men FC Vestsjælland ville det anderledes, og Rasmus Festersen scorede således til 1-1 få øjeblikke før, dommeren fløjtede kampen af.

Det var OBs fjerde uafgjorte kamp i denne sæson, og Troels Bechs tropper ligger på en aktuel 3. plads med 7 point. FC Vestsjælland har fået en fornuftig start i Superligaen med seks point på 5. pladsen.

OB sad på det meste af første halvleg, men det lykkedes kun at score den ene gang, hvor en stærkt spillende Morten Skoubo, efter flot opspil fik skovlet bolden over stregen.

Emil Larsen, der har haft en turbulent uge med det dumpede lægetjek i Brøndby, var i startopstillingen, og han viste, at problemerne uden for banen ikke har påvirket hans spil på banen. Larsen leverede en flot kamp, og var flere gange kreatør bag store OB-chancer.

I anden halvleg var Emil Larsen få centimeter fra at afgøre kampen, da han med et flot spark, sendte bolden på stolpen. Men i stedet for 2-0 til OB, blev det 1-1 på Festersens mål.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip