OB smider afrikaner af førsteholdet

Skrevet af admin

02/12/2013

Dagens topnyheder

Superligaklubben OB har valgt at degradere det tidligere Paris Saint-Germain-talent Cedric N'Koum, der ikke får lov til at træne sammen med klubbens bedste spillere resten af 2013.

Sportschef Jesper Hansen er dog ikke meget for at uddybe, hvorfor det har været nødvendigt at kyle den camerounske offensivspiller af førsteholdet.

- Der er ikke så meget, jeg kan fortælle.

- Det er sådan, at vi spiller den sidste kamp på fredag, og indtil da deltager Cedric ikke i træningen med førsteholdet, siger Jesper Hansen.

Spørgsmål: Det er sluppet ud, at han kom for sent til en træning?

- Det er rigtigt. Han kom for sent til en træning, og den dag styrketrænede han så . Det er helt korrekt. Resten holder vi internt, siger sportschefen.

Spørgsmål: OB indgik for godt et år siden en fireårig kontrakt med N'Koum. Kan han vende tilbage til førsteholdet?

- Det har jeg ikke flere kommentarer til på nuværende tidspunkt. Spillerne evaluerer vi løbende, og det har vi også gjort med Cedric, og der har så været nogle ting, der har gjort, at vi er kommet frem til den her beslutning, siger sportschefen.

Cedric N'Koum har haft problemer med at tilspille sig en fast plads på OB's hold i denne sæson, hvor det blot er blevet til seks kampe i Superligaen.

Offensivspilleren er i alt noteret for 28 kampe for fynboerne.

OB runder efterårssæsonen af på fredag, når holdet gæster FC Nordsjælland.

/ritzau/