OB-spiller hetzet på sociale medier efter VM-nederlag

Norge lå forud før kampen mod Schweiz på andenpladsen i deres kvalifikationsgruppe. 0-2-nederlaget til Schweiz vendte dog op og ned på den stilling, hvor Island nu har overhalet træner Egil Drillo Olsens hold.

Efter kampen var de norske fans derfor også tydeligt skuffede, og deres frustrationer gik især ud over én enkelt spiller: OB's Espen Ruud. Han var involveret i begge Schweiz' mål - og det fik et enigt Norge til at gøre ham til syndebuk:

- Espen Ruud repræsenterer på mange måder det, der gik galt for Drillo i hans anden epoke. Han er en fodboldspiller, der ikke kan spille fodbold, skriver en bruger ved navn K.B. på twitter.

- Til jer som giver karakterer i aviserne, hvad ligger Espen Ruud til i øjeblikket, spurgte Vålerengas informationschef Lasse A. Vangstein.

- Espen Ruud kan markere min dame, uden at jeg bliver nervøs, skriver Thomas Høy hånligt.

Espen Ruud selv tager dog ikke de barske kommentarer så tungt:

- Det kan jeg ikke tage mig af - og det gør jeg heller ikke. Jeg hører på, hvad træneren siger. Jeg skal dog helt sikkert se kampen igen og lære af de fejl, jeg lavede, siger Ruud til TV2 Norge.

Schweiz scorede to gange efter dødbolde. I begge tilfælde var det Esben Ruuds markering, der kiksede:

- Selvfølgelig er det ærgerligt, men jeg synes ikke, der var frispark ved det andet mål til Schweiz. Men uanset hvad så scorer de på to dødbolde, og det er min mand, der scorer. Det er min markering, der kom fri, erkender Ruud.

Efter kampen var Norges anfører Brede Hangeland også ude for at forsvare sin forsvarskollega:

- Det kan ske for hvem som helst. Vi skal ikke pege fingre af nogen. Når vi slipper to mål ind på dødbolde, gør vi det meget svært for os selv lige meget hvad, siger han.

Norge har to point op til Island på den andenpladsen, der kan give playoff-kampe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip