OB stadig sejrshungrende efter målmandsdrop

Og den scoring havde OB's målmand Jesper Christiansen sin andel i, da han burde have pareret Ronnie Schwarz skud fra kanten af feltet i stedet for at se den springe over sine arme og ind til Randers-føring på 1-0 kort før pausen. Scoringen var Ronnie Schwarz tredje i sæsonens to første kampe.

Dermed besværliggjorde den tidligere FCK-keeper ufrivilligt OB's jagt på den sejr, som træner Troels Bech og spillerne så længe har jagtet. Det endte 1-1 i Randers efter en udligning af Bashkim Kadrii i 2. halvleg, og med det uafgjorte resultat er OB nu oppe på 10 Superliga-kampe i træk uden at have høstet tre point, mens det set over hele 2013 kun er blevet til én sejr i hidtil 16 kampe.

Troels Bech kan måske trøste sig med, at fynboerne kom tilbage i opgøret og havde flere store chancer, inden det ene point kom i hus. Således burde Darko Bodul efter en times spil have forvaltet et frispark på kanten af feltet langt bedre, end han gjorde, og samme Bodul burde have scoret, da han i det 72. minut headede et helt frit hovedstød ved bagerste stolpe forbi mål og ikke i mål.

Men et kvarters tid før det endelige slutfløjt fik OB, der på grund af varmen havde skiftet sine normalt sorte udebanetrøjer ud med neongrønne af slagsen, udbytte af sine vedvarende forsøg på at score.

Indskiftede Morten Skoubo fandt en fremadstormende Bashkim Kadrii i dybden, og OB'eren fik bolden sparket fladt ind til udligning 1-1 bag Mikkel Andersen i målet. Såvel OB som Randers har begge to point for sæsonens to første kampe.

OB's næste mulighed for at hente en sejr i Superligaen er i næste weekend, hvor Viborg kommer på besøg i Odense. Randers skal i midtugen spille Europa League-kvalifikation mod russiske Rubin Kazan, inden de i næste Superliga-runde skal ind til Parken og spille mod FC København.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip