OB-træner: Vi gør det godt mod topholdene

Skrevet af admin

23/04/2014

Mest læste i dag

OB får besøg af Superligaens førerhold på lørdag, når AaB kommer til Fyn. Og det er en kamp, som både spillere, fans og alle omkring klubben skal se frem til, mener OB-træner Troels Bech.

- Det skal vi glæde os til. For det første er de nummer et i rækken, fordi de har spillet noget af det mest seværdige fodbold i sæsonen. Og så har vi en god statistik mod de hold, der ligger i toppen af rækken.

- Her i foråret har det været en katalysator for gode resultater, og det kan sagtens betyde, at det bliver en kamp, som det bliver sjovt at komme ud og kigge på, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

- Og vi har også noget at byde ind med til publikum - herunder ikke mindst revanchetørst efter vores smalle nederlag i de to seneste kampe, siger han.

OB ligger pænt i tråd med målsætningen i midten af tabellen - med fire point til femtepladsen og seks point til nedrykningsstregen.

Men uanset om man tager de positive briller på og kigger opad i tabellen - eller de negative briller, der er rettet mod bunden af rækken - så er opgaven på lørdag den samme.

- Det med, om vi skal kigge op eller ned, det forstyrrer os ikke i at være fokuserede på den enkelte kamp, vi spiller. Vi er godt klar over, at vi skal kigge på det, vi selv kan påvirke, og det er vores egne kampe.

- Og vi ved selvfølgelig godt, at statistikken siger, at vi både har noget at holde øje med foran os og bagved os. Men hvad enten det er for at nå toppen eller undgå bunden, så er opgaven altid den samme. Nemlig at vi skal vinde hver eneste kamp, siger Bech.

OB-backen Jacob Barrett måtte søndag udgå af kampen mod FC Vestsjælland med en skade i den ene ankel.

Onsdag stod det klart, at der er slået et stykke af en knogle i anklen, hvilket betyder, at den unge back er ude i mindst seks uger og dermed resten af sæsonen.

Også OB's midtbanespiller Azer Busuladzic måtte onsdag have hjælp til at forlade Ådalen. Han har problemer med hulfodssenen i den ene fod, og det er endnu uklart, hvornår han kan være tilbage på træningsbanen.

/ritzau/