OB-træner efter nederlag: Vi var for uskarpe

OB savnede skarphed, da det hjemme blev til et 0-1-nederlag til Hobro i Superligaen søndag eftermiddag.

Sådan lød konklusionen fra OB-træner Kent Nielsen efter nederlaget.

- Vores problem var, at vi ikke fik scoret på de chancer, vi skabte. Vi vidste godt, at disse kampe ikke bliver flydende med glimrende spil.

- Vi fik lagt en masse energi i spillet, og vi blev ved med at få bragt os i scoringssituationer. Hvorfor folk brændte chancerne, ved jeg ikke, siger Kent Nielsen.

Wilfried Domoraud scorede Hobros mål kort før pausen, men ellers kom gæsterne ikke frem til mange oplagte scoringsmuligheder, mener OB-træneren.

- Det var ikke mange chancer, Hobro havde ud over målet. De havde mange standardsituationer, men dem fik vi for det meste afværget takket være vores målmand.

- Det sværeste er at skabe chancerne, og det gjorde vi, men vi fik ikke scoret, og deres målmand havde nogle fremragende redninger, og det var derfor, vi tabte, siger Kent Nielsen.

Rasmus Festersen kunne have scoret sit sæsonmål nummer 15 i denne sæson, da OB fik tilkendt et straffespark. Festersen misbrugte forsøget, og han var generelt utilfreds med sin egen præstation.

- Jeg kunne have hentet Lukas Spalvis på topscorerlisten, hvis jeg havde haft et minimum af skarphed i mine afslutninger, men de dage, hvor man ikke scorer på sine chancer, kommer også.

- Det er bare uheldigt, at det kostede point, siger OB-angriberen.

Han mener selv, at Alexander Nybo havde luret ham, da den unge Hobro-målmand reddede straffesparket.

- Han havde luret mig på straffesparket, men det er jo altid dårligt sparket, når målmanden tager et straffespark.

- Havde bolden siddet lidt yderligere, eller havde han hoppet til den anden side, så havde det været sikkert sparket, siger Festersen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip