OB-træner: FC Vestsjælland bliver vanskeligere end FCK

Skrevet af admin

08/03/2015

Mest læste i dag

OB-træner Ove Pedersen ser frem til mandagens fodboldkamp ude mod bundholdet FC Vestsjælland, der som udgangspunkt bliver vanskeligere end sidste weekends møde med FC København, som fynboerne vandt 1-0.

Det mener Ove Pedersen i hvert fald.

- Jeg kunne jo slet ikke forstå dem, der i efteråret snakkede om, at vi "kun" vandt over Hobro, "kun" vandt over Silkeborg og "kun" vandt over et amputeret FC Nordsjælland-hold.

- Jeg grinede indvendigt, for det er netop de kampe, der er sværest, siger Ove Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Det er mod de direkte modstandere, at det er sværest. Det er ikke kampene mod FCK, hvor vi alligevel er underdog.

- De svære kampe er dem, vi håndterede godt i slutningen af efteråret, og det er de kampe, hvor modstanderen har samme indgang til kampen, som vi selv har.

- FCK havde en anden tilgang til kampen mod os, og derfor er det de direkte modstandere, hvor begge hold ved, hvad det gælder, der er de sværeste at spille, mener OB-træneren.

Men uanset sværhedsgraden af superligakampen i Slagelse, så har Ove Pedersen masser af tro på, at OB kan tackle opgaven.

- Jeg vil tillade mig at kigge tilbage, for folk talte om det samme, da vi skulle møde Silkeborg og Hobro. Det viste spillerne, at de var gode til at håndtere i efteråret, så hvorfor skulle de ikke kunne det mod Vestsjælland på mandag?

- Der skal ikke noget ekstraordinært til, for spillerne ved godt, hvad det handler om, siger Ove Pedersen.

Kampen mellem FC Vestsjælland og OB spilles mandag klokken 19.

/ritzau/