OB-træner: FCN har fået styr på defensiven

Skrevet af admin

01/10/2015

Mest læste i dag

Fredag aften skal OB på udebane møde FC Nordsjælland. Og det bliver en speciel kamp for OB og træner Kent Nielsen, der møder en formstærk modstander på en svær udebane.

- De har set stærke og dygtige ud på det seneste efter en måske lidt tung start. Men nu har de holdt nullet de seneste tre gange, og der er ingen tvivl om, at de har arbejdet meget effektivt med deres defensive organisation.

- De har fået deres nyindkøb godt spillet ind, så de har selvtillid og stærke præstationer i bagagen, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

Han ser udfordringer og muligheder i Farum Parks kunstige underlag.

- Det er et andet spil, og vi møder et hold, der er dygtige til at spille på underlaget. Det stiller nogle andre krav til os, der handler om den defensive organisation, presspillet og de balancer, der er nødvendige.

- Men vi har også selv nogle boldsikre og dygtige spillere, der kan få en fordel af at boldene er mere rolige, og at der ikke sker lige så mange tekniske fejl som på almindeligt græs, siger træneren.

For OB har den seneste uge også handlet om at få evalueret fredagens 0-4-nederlag til Sønderjyske.

Blandt både fans og medier har der været talt om et OB-hold, hvor "forsvaret sejler", men den betragtning er Kent Nielsen på ingen måde enig i.

- Hvis folk siger, forsvaret sejler, så skulle de sætte sig ned og se kampene, for der er et vist præg af tilfældigheder ved mange af målene.

- For eksempel da Maksym (Koval, red.) går ud og bokser en bold væk, som tilfældigvis lander lige, så Nicolaj Madsen kan sparke den flot ind.

- Vi har også lavet store fejl, men overvejende er det små fejl med lidt uopmærksomhed hist og her, og det er ikke sådan, at vi kan sige, det er noget strukturelt.

- Så vi skal have fokus på samtlige bolde og samtlige aktioner, for vi bliver straffet hårdt for tiden, mener Kent Nielsen.

/ritzau/