OB-træner henter forsvarsprofil i sin gamle klub

Skrevet af admin

13/01/2016

Mest læste i dag

Midterforsvareren Kenneth Emil Petersen forlader AaB efter denne sæson og fortsætter superligakarrieren hos OB.

Den fynske klub oplyser på sin hjemmeside, at Kenneth Emil Petersen har underskrevet en tre år lang kontrakt gældende fra 1. juli.

Dermed genforenes han med sin tidligere træner Kent Nielsen, ligesom han kender OB's sportsdirektør Jesper Hansen fra sin tid i Horsens.

- Kenneth Emil er en spiller med en stor vindermentalitet, og han passer rigtig godt ind i den måde, vi gerne vil spille fodbold på.

- Derfor glæder vi os rigtig meget til, at han kan bidrage med både erfaring og lederegenskaber, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Kenneth Emil Petersen spillede i Horsens fra 2006 til 2009 og har siden optrådt for AaB, hvor han indtil videre er noteret for 164 superligakampe.

Han ser frem til at prøve noget nyt efter syv år i den nordjyske klub.

- Jeg har søgt efter et spændende projekt, og der er OB en attraktiv mulighed for mig, for jeg er overbevist om, at der kommer til at ske en masse.

- OB er stadig en storklub, selv om resultaterne har været svingende i de seneste år, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring, vindermentalitet og energi i både træning og kamp, siger Kenneth Emil Petersen.

/ritzau/