OB-træner Kent Nielsen: Vi var helt væk før pausen

Skrevet af admin

26/02/2016

Dagens topnyheder

OB-træner Kent Nielsen var efter 2-2 mod AGF langt fra tilfreds med sit holds præstation i første halvleg af fredagens opgør i Superligaen i fodbold, hvor fynboerne var langt fra deres dominerende gæster.

- Vi var helt væk før pausen. Det var i særdeleshed defensivt, men heller ikke offensivt var det godt. Vi formåede ikke at vinde duelspillet og andenboldene, som vi havde haft fokus på inden kampen, at AGF ville være gode til, siger Kent Nielsen.

- Det sker nogen gange, at man kommer skidt ud til en kamp, og det ved vi ikke hvorfor, vi gjorde. Vi kom i et jerngreb, hvor der kom en del frispark, og det bekom AGF godt, for så kunne de sparke den ind i feltet, hvor de var klart stærkere end os, siger Kent Nielsen.

AGF begyndte bedst og bragte sig foran 2-0, men i anden halvleg fik OB balance i regnskabet og sikrede sig det ene point i Odense.

OB-målscorer Anders K. Jacobsen var heller ikke glad for starten af kampen, men glædede sig over, at holdet spillede bedre efter pausen.

- Jeg er ekstremt skuffet over første halvleg. Det var ikke det udtryk, som vi stræber efter at komme med. AGF var os overlegne i duellerne og energien, men at vi fik vendt det i anden halvleg, var selvfølgelig tilfredsstillende, siger Anders K. Jacobsen.

Med udligningen i anden halvleg vil OB-træneren ikke klage over resultatet.

- Jeg er fint tilfreds med resultatet. Man skal også kigge nøgternt på det. Vi har kampens største mulighed til at afgøre det (kort før tid), og det ærgrer vi os også over, at vi ikke gjorde.

- Hvis vi havde haft udtur, og AGF havde haft lidt medvind, så var boldene dumpet ned nogle steder, hvor de kunne have scoret. Begge hold kunne godt have vundet kampen, siger Kent Nielsen.

/ritzau/