OB-træner så et hold i opløsning

- Jeg kan ikke mindes, at jeg har set holdet gå sådan i opløsning. Overskriften på kampen for mig er, at da modgangen melder sig med scoringen i slutningen af første halvleg og deres mål efter fem minutter af anden halvleg, der begynder mange at lukke sig inde i deres egen lille boble og se, om ikke de kan løse den.

- Og det dur ikke i fodbold, hvis man ikke pr. definition er de bedste hver for sig. Der har jeg den største lektie fra kampen i dag: At få alle til at kigge op og se hinanden i øjnene i modgang, så vi kan bruge hinanden, sagde OBs træner, Troels Bech, efter opgøret til klubbens hjemmeside.

- Jeg har ikke den store interesse i at diskutere hver enkelt spiller hver for sig. Men jeg ser Jesper Christiansen som et af de eneste eksempler på, at man trods modgang godt kan holde sig inde i kampene og holde hovedet oppe, tilføjede Troels Bech med henvisning til, at OB-målmanden reddede holdet fra at tabe med tennis-cifre eller endnu større.

- Når vi kan gå fra kun at lukke et mål ind i tre kampe og så til at lukke otte mål ind i to kampe, så er der nok flere forklaringer. I dag kan vi ty til den med de personalemæssige udskiftninger, men man kan også sige, at når der kommer uro i holdet ved modstandernes scoringer, så har vi en stor opgave i at sikre, at holdet også hænger sammen i den følgende periode. Der griber vi ikke ud efter hinanden og hænger sammen som et hold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip