OB-træner: For tidligt at gøre status

OB spillede onsdag aften 1-1 mod nedrykkerne fra Silkeborg IF i en chancefyldt affære i fynboernes favør.

Fynboernes mange store chancer ærgrer cheftræner Ove Pedersen, og derfor vil han tillade sig at være skuffet over resultatet.

- Normalt siger jeg, at man maksimalt må bruge 24 timer på at ærgre sig over en tabt fodboldkamp. Efter Silkeborg-kampen har jeg sagt til mine spillere, at de skal bruge alle 24 timer på at ærgre sig.

- Det var totalt unødvendigt at stå lige i en fodboldkamp, vi kontrollerede. Så vi kan ikke tillade os at skamrose os selv, selvom vi spillede godt. Det var sejren, der talte, siger Ove Pedersen.

Således mistede fynboerne et stort skridt i jagten på en højere placering i tabellen og klubbens erklærede mål om at ende i top-syv, når sæsonen er omme.

Cheftræner Ove Pedersen er dog sikker på, at OB ikke længere behøver at kigge nedad i tabellen, men minder om, at målsætningen endnu ikke er nået.

- Vi er reddet i Superligaen, men missionen er ikke fuldført. Vi mangler fortsat at spille tre kampe, siger Ove Pedersen.

Derfor er OB-træneren heller ikke meget for at gøre status over sit arbejde i det fynske, siden han tog over efter Troels Bech i efteråret. Det er for tidligt, mener han.

- Vi kunne have taget et stort skridt mod den målsætning med en sejr over Silkeborg. Den chance missede vi så.

- Men lad os vente med at gøre status, til vi har spillet de sidste tre kampe.

- Heldigvis har vi fået gode resultater mod andre hold. Jeg er sikker på, at der venter flere point på os i de sidste tre kampe, siger Ove Pedersen.

OB møder i forårets sidste tre kampe FC København, Hobro og Randers.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip