OB-træner: For tidligt at gøre status

Skrevet af admin

21/05/2015

Dagens topnyheder

OB spillede onsdag aften 1-1 mod nedrykkerne fra Silkeborg IF i en chancefyldt affære i fynboernes favør.

Fynboernes mange store chancer ærgrer cheftræner Ove Pedersen, og derfor vil han tillade sig at være skuffet over resultatet.

- Normalt siger jeg, at man maksimalt må bruge 24 timer på at ærgre sig over en tabt fodboldkamp. Efter Silkeborg-kampen har jeg sagt til mine spillere, at de skal bruge alle 24 timer på at ærgre sig.

- Det var totalt unødvendigt at stå lige i en fodboldkamp, vi kontrollerede. Så vi kan ikke tillade os at skamrose os selv, selvom vi spillede godt. Det var sejren, der talte, siger Ove Pedersen.

Således mistede fynboerne et stort skridt i jagten på en højere placering i tabellen og klubbens erklærede mål om at ende i top-syv, når sæsonen er omme.

Cheftræner Ove Pedersen er dog sikker på, at OB ikke længere behøver at kigge nedad i tabellen, men minder om, at målsætningen endnu ikke er nået.

- Vi er reddet i Superligaen, men missionen er ikke fuldført. Vi mangler fortsat at spille tre kampe, siger Ove Pedersen.

Derfor er OB-træneren heller ikke meget for at gøre status over sit arbejde i det fynske, siden han tog over efter Troels Bech i efteråret. Det er for tidligt, mener han.

- Vi kunne have taget et stort skridt mod den målsætning med en sejr over Silkeborg. Den chance missede vi så.

- Men lad os vente med at gøre status, til vi har spillet de sidste tre kampe.

- Heldigvis har vi fået gode resultater mod andre hold. Jeg er sikker på, at der venter flere point på os i de sidste tre kampe, siger Ove Pedersen.

OB møder i forårets sidste tre kampe FC København, Hobro og Randers.

/ritzau/