OB-træner tilfreds med offensivt udtryk i 0-0-kamp

21 afslutninger, heraf den ene fra straffesparkspletten, var resultatet for OB i sæsonpremieren mod Silkeborg. Ingen af de 21 afslutninger gav dog mål, og så måtte fynboerne nøjes med 0-0 mod oprykkerne.

Offensiven har været det helt store spørgsmålstegn i OB forud for den nye sæson, efter at profilen Rasmus Falk er taget til FC København.

- Vores højreside med Mathias Greve og Mikkel Desler var meget aktiv, og Rasmus Jönsson var med i meget, så længe han havde kræfterne til det, siger træner Kent Nielsen.

- Både Jönsson og Greve har lidt carte blanche til at bevæge sig rundt. Jönsson er en anden type end Falk, der meget er individualisten, hvor Jönsson ikke er lige så hurtig, men har et rigtig fint blik for spillet.

- Jeg er sikker på, at vi nok skal bygge på, så vi bliver endnu stærkere. Vi søger ikke at spille, som da Falk var her. Vi kigger på, hvad der er vores styrker og svagheder, og så prøver vi at sætte det rigtigt sammen, siger træneren.

OB dominerede fra start til slut, og træner Kent Nielsen hæfter sig da også mere ved præstationen end ved resultatet.

- Vi kom frem til rigtig mange afslutninger, men en del af dem var af for dårlig kvalitet. Vi havde også afslutninger af god kvalitet, men deres målmand var vel man of the match, siger Nielsen.

- På en dag, hvor modstanderne forsvarede sig godt, og havde en god målmand, og hvor vi lige manglede lidt kølighed og ikke traf de rigtige beslutninger, må vi være tilfredse med det ene point.

Rasmus Festersen havde den største chance for at afgøre kampen, men fra straffesparkspletten brændte den ellers sædvanligvis så skarpe angriber.

Festersen hamrede bolden på overliggeren, hvorefter den slog ned på stregen og røg ud i spil igen.

- Det er lidt uforløst, fordi vi ikke fik scoret, men vi kan tage rigtig meget med. Vi manglede lige det sidste output, men vi skabte chancerne og holdt nullet, siger Festersen.

OB møder i anden spillerunde Lyngby på udebane. De er ligesom Silkeborg oprykkere i Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip