OB-træner: Vores bedste 90 minutter i sæsonen

OB var søndag i hopla mod AGF, der blev sendt hjem fra Tre-For Park med en 1-4-afklapsning.

Det var for en gang skyld et OB-mandskab, der formåede at holde niveau over samtlige 90 minutter. Derfor var træner Troels Bech også tilfreds med sit hold efter sejren over AGF.

- Det er den kamp, hvor jeg kan huske, at vi har spillet bedst over længst tid. Jeg kan sagtens komme i tanke om kampe, hvor vi har matchet vores niveau i dag, men ikke over så lang tid. Og det gjorde en væsentlig forskel, siger Troels Bech.

Ifølge OB-træneren var der to hovedårsager til, at OB formåede at overmatche AGF i stort set alle af spillets facetter.

- Det ene er, at vi vandt mange dueller og fik sat standarden for, hvor meget man skal løbe for at vinde. Og så gjorde de to mål tidligt i kampen også noget, siger han.

En af årsagerne til, at OB formåede at levere på et højt niveau i løbet af hele kampen, var ifølge Troels Bech, at OB ikke blev hæmmet af personlige fejl, der kostede mål.

- Vi har haft udfordringer med at holde kadencen, når der har været stød i undervognen. De slag, der kommer i alle kampe, skal vi blive bedre til at håndtere. Det er det, der har været stenen i skoen for os tidligere, siger han.

OB kravlede med sejren op på siden af AGF med 22 point. Troels Bechs tropper skal i sidste runde inden vinterpausen en tur til Farum Park for at stå over FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip