OB vil ikke strække sig længere for at beholde Falk

Skrevet af admin

29/12/2015

Mest læste i dag

OB's sportschef, Jesper Hansen, beder offensivspilleren Rasmus Falk om at melde ud, om han er interesseret i at blive i klubben.

Falk har kontraktudløb til sommer, og den unge OB'er kan derfor forhandle frit til anden side ved årsskiftet. Han er blevet rygtet til andre danske topklubber som Brøndby, FC København og FC Midtjylland.

Men Rasmus Falk skal ikke regne med, at hans venten giver ham et bedre tilbud i OB.

Klubben har nemlig allerede givet Rasmus Falk det bedste bud, som OB er indstillet på at give ham. Det siger holdets sportschef, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

- Ligesom Rasmus skal tænke på sin fremtid og de muligheder, han har, så skal vi som ansvarlig ledelse i OB først og fremmest tænke på klubbens og truppens fremtid. Derfor henvendte vi os til Rasmus allerede i august for at vide, hvor han står.

- Vi har strakt os så langt, vi kan, inden for de økonomiske rammer, vi nu en gang har. Det er kun Rasmus, der ved, om det er nok, siger Hansen.

Rasmus Falk har i december sagt, at han ikke var tilfreds med det tilbud, som OB havde spillet ud med. Noget tyder derfor på, at parterne må skilles, når Falks kontrakt løber ud.

- Jeg har ikke skrevet under på nogen aftale. Det er selvfølgelig, fordi vi ikke er enige om tingene, sagde Rasmus Falk til BT den 1. december.

Jesper Hansen efterlyser en snarlig udmelding fra landsholdsbobleren Falk.

- Vi må bare konstatere, at vi ikke kan gøre mere, og at vi har brug for en snarlig udmelding, så vi ved, hvad vi skal forholde os til.

- Jo længere tid vi venter, jo færre muligheder har vi. Det er vi naturligvis nødt til at forholde os til, så både vi og Rasmus får de bedst tænkelige muligheder for succes fremover, siger Hansen til ob.dk.

/ritzau/