OB ydmyget af oprykkere efter fæle målmandsbrølere

10/11/2013

Foran 7.813 tilskuere i Odense vandt FC Vestsjælland søndag med 3-1 over OB, og det kan de i den grad takke OB’s målmand for. Mads Toppel var nemlig skyld i to af udeholdets scoringer.

Da lystavlen viste 48 minutter, var FC Vestsjælland allerede foran 3-0, og her var kampen reelt afgjort. Det var specielt de personlige fejl og en usikker Mads Toppel, der havde sat gang i OB’s nedtur på Tre-For Park.

Toppel kunne dog ikke gøre noget ved Vestsjællands 1-0-mål, der blev scoret af Lasse Nielsen, efter han kom først på en andenbold i feltet.

Men så gik det ellers galt for OB-målmanden. Først skubbede han et fladt langskud fra Michael Lumb lige ud i fødderne på Joel Tshibamba, der nemt kunne score.

Og efter pausen overgik OB-keeperen så sit første drop. Jean-Claude Bozga headede – hvad der lignede - en ufarlig bold på mål, men Toppel fik i forsøget på at gribe bolden fumlet kuglen over stregen.

Selvom Mustafa Abdellaoue senere fik pyntet på resultatet, kom OB aldrig i nærheden af at hente point i søndagens opgør. Effektiviteten og koncentrationen manglede simpelthen.

Med sejren i Odense kravler FC Vestsjælland forbi OB i tabellen. Slagelse-holdet har nu 20 point.

OB skal efter landskampspausen en tur til Randers FC, mens FC Vestsjælland skal på besøg hos AGF.