Obama erklærer: Jeg elsker Meryl Streep

Skrevet af admin

25/11/2014
For sit ekstraordinære bidrag til kulturen modtog skuespillerinden Meryl Streep mandag aften den højeste udmærkning, man kan få som civil person - Presidential Medal of Freedom.Den tredobbelte Oscarvinder fik medaljen overrakt i Det Hvide Hus af Barack Obama, der er kæmpe fan af Streep.- Jeg har sagt det før offentligt: Hendes mand ved, at jeg elsker hende. Og Michelle ved, at jeg elsker hende, sagde præsidenten og understregede:- Og der er intet, de kan gøre ved det, lød det fra Obama, der fortsatte hyldesten til den 65-årige skuespillerinde:- Hun har gjort alt i sit håndværk. Hun har endda sunget ABBA, sagde Obama foran det grinende publikum og refererede til musicalen "Mamma Mia," som Streep medvirker i.Også musikeren Stevie Wonder modtog en medalje for sit kulturelle bidrag ved samme overrækkelse. Han har en haft en helt særlig betydning for præsidenten:- "Talking Book"-albummet var den første plade, jeg nogensinde selv købte for mine egne penge, erindrede Obama, der også overrakte medaljer til 17 andre personligheder, der har gjort et ekstraordinært bidrag.Se Obamas hyldest til Streep her: https://www.youtube.com/watch?v=ABw-JPcR9wkNewspaq

Mest læste i dag

For sit ekstraordinære bidrag til kulturen modtog skuespillerinden Meryl Streep mandag aften den højeste udmærkning, man kan få som civil person - Presidential Medal of Freedom.

Den tredobbelte Oscarvinder fik medaljen overrakt i Det Hvide Hus af Barack Obama, der er kæmpe fan af Streep.

- Jeg har sagt det før offentligt: Hendes mand ved, at jeg elsker hende. Og Michelle ved, at jeg elsker hende, sagde præsidenten og understregede:

- Og der er intet, de kan gøre ved det, lød det fra Obama, der fortsatte hyldesten til den 65-årige skuespillerinde:

- Hun har gjort alt i sit håndværk. Hun har endda sunget ABBA, sagde Obama foran det grinende publikum og refererede til musicalen "Mamma Mia," som Streep medvirker i.

Også musikeren Stevie Wonder modtog en medalje for sit kulturelle bidrag ved samme overrækkelse. Han har en haft en helt særlig betydning for præsidenten:

- "Talking Book"-albummet var den første plade, jeg nogensinde selv købte for mine egne penge, erindrede Obama, der også overrakte medaljer til 17 andre personligheder, der har gjort et ekstraordinært bidrag.

Se Obamas hyldest til Streep her: https://www.youtube.com/watch?v=ABw-JPcR9wk

Newspaq