Obama i samtale med Thorning: USA står klar med støtte

Skrevet af admin

17/02/2015
Sent mandag aften har statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) haft en samtale med den amerikanske præsident, Barack Obama. Det erfarer Ritzau.Her har Barack Obama givet udtryk for sin medfølelse og sympati med den danske befolkning, lige som man har gjort det klart, at USA står klar med al den støtte, som Danmark har brug for i kølvandet på weekendens terrorangreb.Obama fordømmer terrorangrebet i København, hvor to uskyldige mistede livet mellem lørdag eftermiddag og nat.Helle Thorning-Schmidt befandt sig i Statsministeriet, mens samtalen mellem de to statsledere stod på.Den amerikanske præsident benyttede desuden lejligheden til at takke Danmark som en tæt ven og allieret, og præsidenten takkede for støtten i kampen mod Islamisk Stat.Allerede søndag morgen skrev det Det Hvide Hus i Washington i en erklæring, at man fordømte det "sørgelige" skudattentat i København./Ritzau/

Dagens topnyheder

Sent mandag aften har statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) haft en samtale med den amerikanske præsident, Barack Obama. Det erfarer Ritzau.

Her har Barack Obama givet udtryk for sin medfølelse og sympati med den danske befolkning, lige som man har gjort det klart, at USA står klar med al den støtte, som Danmark har brug for i kølvandet på weekendens terrorangreb.

Obama fordømmer terrorangrebet i København, hvor to uskyldige mistede livet mellem lørdag eftermiddag og nat.

Helle Thorning-Schmidt befandt sig i Statsministeriet, mens samtalen mellem de to statsledere stod på.

Den amerikanske præsident benyttede desuden lejligheden til at takke Danmark som en tæt ven og allieret, og præsidenten takkede for støtten i kampen mod Islamisk Stat.

Allerede søndag morgen skrev det Det Hvide Hus i Washington i en erklæring, at man fordømte det "sørgelige" skudattentat i København.

/Ritzau/