Obduktion slår fast: 71-årige Vera Holm døde af kvælning

Politiet på Malta har arbejdet på højtryk for at opklare drabet op den 71-årige danske turist, Vera Holm, der blev fundet dræbt på øen Gozo den 26. juli. 

Retsmedicinere har hidtil haft vanskeligt ved at fastslå, hvad den 71-årige dansker døde af, men nu slår de fast, at hendes død skyldtes kvælning. 

Det bekræfter myndighederne på Malta her til aften, ifølge Malta Today.

Den oprindelige obduktion af Vera Holms lig kunne ikke fastslå, hvad der var årsag til hendes død. Hun blev fundet med et brækket ribben og blå mærker i hovedet og på brystet. 

Da hendes lig havde ligget i svære vejrforhold, var det allerede ved at gå i forrådnelse, hvilket besværlligjorde retsmedicinernes obduktion. 

Det er drabsafdelingen hos politiet på Malta, der leder efterforskningen, og i forbindelse med den nye oplysning, beder de igen offentligheden om hjælp. 

- Vi er aktivt i gang med efterforskningen, og vi beder endnu engang om offentlighedens hjælp med oplysninger i sagen, siger politiet ifølge Malta Today. 

Selvom der endnu ikke er hverken motiv eller mistænkte i sagen, så har politiet nu fundet overvågningsbilleder, der viser Vera Holm forlade et supermarked, skriver det lokale medie newsbook.com.mt.

Billederne af Vera Holm er kommet frem, efter politiet har gennemgået op mod 30 kameraer i området, og her viser det ene, at hun forlader et supermarked på gaden Triq il-Qbajjar, der ligger i byen Marsalforn, hvorefter hun forsvinder fra billedet.

 Det er politiets teori, at hun modsatte sig et røveri, fordi hendes taske manglede samt hendes telefon og 300 euro i kontanter.

Dagens Gossip