Obduktion slår fast: Dansk kvinde blev kvalt i Spanien

Den 40-årige danske kvinde, der blev fundet død på sit hotelværelse i den sydspanske by Torre Del Mar søndag morgen, døde af kvælning. 

Det er konklusionen på obduktionen af kvindens lig, skriver det spanske medier Diariosur.

Men det er endnu uklart, hvordan det præcist skulle være sket, da obduktionen peger på flere mulige dødsårsager. 

Læs også: Stor mystik om død dansk kvinde i Spanien

Kvindens 50-årige danske kæreste vil blive stillet for en dommer i dag tirsdag, hvor omstændighederne omkring kvindens død muligvis vil blive belyst yderligere. 

Som dagens.dk kunne fortælle i går, har kvindens kæreste afgivet en forklaring omkring hændelsesforløbet, der ikke stemmer overens med politiets undersøgelser fra parrets hotelværelse eller de synlige mærker på den afdøde kvindes krop. 

Den 50-årige dansker har forklaret, at parret ankom til deres hotelværelse sent lørdag aften, efter de havde festet og drukket.

Kvinden skulle være gået på badeværelset, og da hun ikke kom ud igen, gik manden derud, hvor han fandt hende liggende bevidstløs med ledningen fra en hårtørrer om halsen.

Ifølge hans forklaring, fik han liv i kvinden, og tog hende efterfølgende med ind i seng, hvor hun var stadig i live, da han faldt i søvn, og han fandt først ud af, hun var død, da han vågnede om morgenen.

Læs også: Video: Kender du denne formodede voldtægtsmand?

Da politiet kom frem til parrets hotelværelse efter at være blevet alarmeret af hotellets reception ved 9-tiden søndag morgen, var værelset rodet og der var størknet blod på lagenet, ligesom kvinden bar præg af at have været død i en del timer. 

Spansk politi fastholder deres teori om, at den 50-årige danske mand står bag kvindens død, men det vil formentlig blive belyst yderligere i dag tirsdag, når han bliver stillet for en dommer. 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip