OB's gyldne åbningsminutter grundlagde AGF-ydmygelse

01/12/2013

OB-tilskuerne på Tre-For Park fik noget af en adventsgave, da de stribede fra Fyn søndag udspillede AGF. Opgøret endte med en 4-1-sejr til hjemmeholdet i en kamp, som AGF aldrig nåede at blive en del af.

Det var nemlig et OB-mandskab, som dominerede fra start til slut. Spillet flød, chancer var der nok af. Sejren blev grundlagt af to hurtige scoringer fra Mostafa Abdellaoue og Morten Skoubo, som scorede efter henholdsvis fire og ni minutter.

Sidste gang AGF gæstede Odense, kom OB også foran 2-0 i første halvleg. Her endte kampen dog med en 6-3-sejr til holdet fra Aarhus, men søndag var AGF aldrig i nærheden af levere comebacket.

Ved 1-0-scoringen kom Abdellaoue først på en returbold, og ved det andet mål hoppede Skoubo over AGF-forsvaret og headede forbi Emil Ousager. Herefter var det ren OB-dominans.

Kort efter pausen afgjorde Rasmus Falk reelt kampen, da han sparkede et indlæg fra Espen Ruud i kassen til 3-0.

Og selvom David Devdariani kort efter Falks scoring fik reduceret til 1-3, var der aldrig tvivl om, hvem der skulle forlade den kolde affære med tre point.

Symptomatisk for kampens forløb blev OB’s sidste mål scoret efter flotte kombinationer, som AGF-spillerne haltede efter. Abdellaoue sluttede med sin anden kasse i kampen OB-angrebet af.

Med sejren kravler OB op på siden af AGF. De to hold har nu begge 22 point inden sidste spillerunde før vinterpausen.

Her skal OB skal en tur til Farum Park for at møde FC Nordsjælland, mens AGF skal på besøg hos Superligaens førerhold, FC Midtjylland.