OB's Spelmann: Vi brænder Nordeuropas største chance

OB-spillerne havde ikke fået finjusteret støvlerne helt, inden de onsdag aften gik på banen mod Silkeborg, der allerede er sikre på at rykke ned, når sæsonen er omme.

I hvert fald blev det kun til 1-1 på Trefor Park på trods af, at hjemmeholdet ramte træværket hele fire gange.

OB-topscorer Martin Spelmann er træt af, at skarpheden manglede på den sidste tredjedel af banen. Særligt ærgrer fynboernes slider sig over den kæmpe chance, som tilfaldt holdkammeraten Hallgrimur Jonasson i anden halvleg ved stillingen 1-0.

- Vi væltede os i chancer. Vi havde nok Nordeuropas største chance, et par minutter inden Silkeborg scorede.

- Jeg tror, der er større chance for at vinde eurojackpotten end at brænde den chance, siger Martin Spelmann om Hallgrimurs Jonassons kæmpechance.

Ud over den manglende evne til at omsætte muligheder til mål, fumlede OB-keeper Mads Toppel med bolden og droppede ved Silkeborgs udligning i slutningen af anden halvleg.

Alligevel mener OB-træner Ove Pedersen, at de brændte chancer i den anden ende var værre.

- Vi ramte stolperne i dag. Sådan er det nogle gange. Vi havde chancerne til at score flere. Man kan diskutere, om den største fejl er Silkeborgs scoring eller vores manglende mål i den anden ende.

- Jeg vil vurdere, at den største fejl skete i offensiven.

- Mads Toppel skal selvfølgelig bokse bolden væk. Det ved han også godt. Han har været vores redningsmand mange gange i denne sæson, så jeg er ikke negativ over det nu, siger Ove Pedersen.

OB møder i næste spillerunde FC København på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip