Odense danner ramme om mulig Nadal-kamp

Odense Idrætshal kommer til at danne ramme om tennislandskampen mellem Danmark og Spanien 18. til 20. september.

Vinderen af opgøret fortsætter på det næsthøjeste Davis Cup-niveau, Europa/Afrika Group I, mens taberholdet kastes ud i et nedrykningsbrag mod Sverige (30. oktober til 1. november).

Direktør i Dansk Tennis Forbund (DTF), Sune Irgens Alenkær, håber på nogle eventyrlige tennisdage i Odense.

- Alt tyder på, at Spanien stiller til start med de levende tennislegender Rafael Nadal og David Ferrer, hvilket gør hele Davis Cup-ugen til noget ganske særligt.

- DTF er meget tilfreds med den aftale, som er indgået med Odense Kommune og Udvikling Fyn, der brænder for værtskabet.

- Vi besidder en fælles ambition om en stor tennisfest for alle tenniselskere i hele Danmark, siger Sune Irgens Alenkær i en pressemeddelelse.

Der er plads til, at 2200 tilskuere kan få sig en tennisoplevelse i Odense Idrætshal, hvis især Nadal stiller op.

- Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at trække en af de mest attraktive danske tennisoplevelser i mange år til Odense.

- Når de spanske stjerner skal dyste mod det danske Davis Cup-landshold bliver det ikke bare en kæmpemæssig sportslig oplevelse, som vi fynboer får helt tæt på.

- Kampen er også med til at sætte Odense og Fyn på landkortet som en eventdestination, der skæves til, når store og vigtige kampe skal placeres med kort varsel, siger Jane Jegind, by- og kulturrådmand i Odense Kommune.

Det eksakte underlag, Danmark-Spanien-kampen skal afvikles på i Odense Idrætshal, kaldes Deco Turf (brugt i Davis Cup-kampen mod Finland i 2009).

Deadline for holdnomineringer er 8. september, og begge de sportslige ansvarlige, Conchita Martinez og Kenneth Carlsen, har herefter mulighed for at udskifte to spillere frem til lodtrækningen 17. september.

Odense Idrætshal var i øvrigt sidst tennis-hjemmebane for Danmark i september 2003, hvor Sydafrika vandt 3-2.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip