Odense slår Rungsted i straffedrama

24/11/2015

Der var spænding til det allersidste, da Odense Bulldogs mandag aften besejrede Rungsted Ishockey i Metal Ligaen.

Efter en medrivende og tæt kamp måtte de to hold ud i straffeslag for at finde en vinder.

Her var Odense skarpest og vandt kampen 5-4. Rungsted brændte alle tre straffeslag, før Mathias Thinnesen scorede på Odenses tredje forsøg. Det var samtidig Thinnesens tredje mål i kampen.

Resultatet ændrer dog ikke på holdenes placering i tabellen. Odense ligger fortsat nummer fem, mens Rungsted ligger nummer otte på den yderste slutspilsplads.

Sjællænderne har hele 12 point ned til Aalborg på niendepladsen midtvejs i grundspillet, og derfor kommer billetten til slutspillet næppe i fare.

I løbet af den ordinære spilletid havde Odense vist stor skarphed i overtalsperioderne, mens Rungsted måtte kæmpe hårdere for holdets mål, der alle blev scoret, mens begge hold var fuldtallige. Tre af Odenses mål faldt i powerplay.

Rungsted bragte sig i en gunstig position i første periode, da holdet efter et kvarter kom foran med 2-0. Odense nåede at reducere en enkelt gang efter overtalsspil, inden perioden sluttede.

I anden periode kom Odense foran 3-2 efter yderligere to mål, mens Rungsted havde en udvist spiller. Mathias Thinnesen havde sidste stav på pucken ved begge mål.

Rungsted udlignede ved Anthony Aquino, men kort efter bragte Odense sig på ny foran, da Sean Wiles elegant skøjtede sig gennem Rungsteds forsvar og sendte pucken i mål.

Dermed førte hjemmeholdet 4-3 inden tredje periode.

Nok en gang blev kampen udlignet. Via en soloaktion foran et passivt Odense-forsvar scorede Anders Feddersen til 4-4.

Begge hold havde mulighederne for at afgøre kampen i både den ordinære tid og i overtiden, men svage afslutninger førte til, at kampen skulle afgøres i straffeslag.