Odenseaner fængslet: Offer fik skåret øre af med knust flaske

Retten i Odense har lørdag varetægtsfængslet en 22-årig lokal mand indtil 19. april, da manden delvist har erkendt sig skyldig i grov vold ved blandt andet at skære et øre af på en 31-årig mand, oplyser Fyns Politi.

Den 22-årige meldte sig til politiet fredag og har ikke kæret varetægtsfængslingen.

Det brutale overfald fandt sted i Odense natten til torsdag i sidste uge, og siden har politiet ledt efter fire mænd i alderen 21-31 år.

På en tankstation, under en køretur og ved Seden Strand har de fire mænd ifølge politiet truet den 31-årige mand med en pistol og slået ham i brystkassen med pistolen.

De fire formodede gerningsmænd har angiveligt også skåret i ham med en hobbykniv og en knust flaske, samt sparket slået ham, mens den 31-årige var bundet på hænder og fødder.

Samtidig mener politiet, at de fire mænd har slået offeret med en hammer og truet med at slå hans søn ihjel, hvis han gik til politiet.

Den grove vold betød, at den 31-årige mand fik brud på en nakkehvirvel, brud på flere ribben, flere snitlæsioner og et afskåret øre.

Forklaringen fra den 22-årige blev af hensyn til efterforskningen afgivet for lukkede døre. Det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt at få oplysninger om for eksempel motiv.

Dørlukningen sket, fordi der er medgerningsmænd på fri fod, og politiet leder fortsat efter gerningsmændene i sagen.

Ifølge efterforsker Jack Liedecke er overfaldet ikke banderelateret.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip