Odenses ishockeyherrer henter tjekkisk keeper

Skrevet af admin

18/06/2015

Mest læste i dag

Efter grundig søgen og research har Odense Bulldogs sin nye førstekeeper på plads for den kommende sæson.

Cheftræner hos Odenses ishockeyherrer, Brad Gratton, er tilfreds med at kunne præsentere 22-årige Tadeas Galansky som seneste tilføjelse til truppen.

- Jeg glæder mig over at få Tadeas på vores hold. Vi har kigget på ham et stykke tid og naturligvis gjort vores hjemmearbejde. Han er en ung keeper, der med sin størrelse fylder meget i målet.

- Samtidig er han hurtig ved isen, har en god gribehandske og er god til at positionere sig. Han har fået gode ord med på vejen fra en NHL-scout, som jeg kender, og andre kompetente folk i hockeyverdenen.

- Han ved, at han skal udfylde nogle store sko efter Chet Pickard, men han er klar til den udfordring. Vi glæder os til, at Tadeas bliver vores nye mur i den kommende sæson, siger Gratton til klubbens hjemmeside.

Den unge tjekke, der officielt tiltræder 1. august, var med på det Jukurit-hold, der i sidste sæson vandt mesterskabet i den næstbedste finske række.

Tidligere har han spillet juniorhockey i hjemlandet inden en treårig periode i den canadiske juniorliga OHL. Nu venter et dansk eventyr for den tårnhøje keeper på 195 centimeter.

- Det var en let beslutning for mig at vælge Odense Bulldogs. Jeg er sikker på, at skiftet er det rette for mig, og fra allerførste snak med Brad Gratton følte jeg mig godt tilpas i forhold til, hvordan holdet er, og hvordan det bliver drevet.

- Jeg kommer med erfaring fra gode ligaer, og jeg glæder mig til at vise mine evner frem og skabe resultater med holdet. Jeg håber og tror på en god sæson, og at vi vil gå så langt som muligt i slutspillet, siger Galansky.

/ritzau/